Glutenvrij

Vraag jij je ook af of je voldoende voedingstoffen binnenkrijgt? Of je kindje?

Je hoort zoveel waarschuwingen om je heen. Over dat je met het glutenvrije dieet snel tekorten oploopt van van alles en nog wat.

Iets met te weinig vezels en te weinig jodium en calcium….

Daarbij komt misschien ook nog eens dat je weinig of geen vlees eet, of bijvoorbeeld geen zuivel.

Je wilt heel graag dat iemand een keer met je meekijkt of JOUW voeding volwaardig is.

DAT KAN!

Ik heb speciaal hiervoor het APK-traject opgezet.

Ik begeleid je met liefde in 4 weken tijd naar een volwaardig voedingspatroon waarin geen tekorten zitten. Ik geef je inzicht in gezonde glutenvrije keuzes. En we gaan jouw eetpatroon onder de loep nemen.

Online cursus

Wat gaan we doen?

PERSOONLIJKE KENNISMAKING
We beginnen met een online kennismakings om jouw doelen voor het traject vast te leggen. Wat wil jij bereiken? Wil je bijvoorbeeld meer kennis over gezonde keuzes en volkoren producten? Of wil je meer inzicht in jouw huidige voedingspatroon en weten of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt?

ONLINE TRAINING
Vervolgens ga je aan de slag met de online training, vol met diverse videolessen over gezonde keuzes en waar je op moet letten als je glutenvrij eet. Je leert alles over volwaardige glutenvrije voeding en hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

BEOORDELING VAN JOUW VOEDINGSSTOF INNAME
Daarna beoordeel ik grondig jouw huidige voedingspatroon (of die van je kind). Ik beoordeel of je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt en of er eventueel wat mineralen en vitamines zijn waar je structureel te weinig van binnenkrijgt.

ADVIESGESPREK
Tot slot hebben we een afsluitend online consult waarin ik de uitslag van jouw voedingsdagboek met je bespreek en praktische adviezen geef over hoe je jouw inname van voedingsstoffen kunt optimaliseren. Zo ben jij klaar om volwaardig glutenvrij te eten en jouw doelen te bereiken!

Wat levert het je op?

Je weet zeker dat je (kind) alle voedingsstoffen binnenkrijgt ondanks het glutenvrije dieet.

Je weet waar je op moet letten en welke producten je moet eten om een volwaardig eetpatroon te hebben.

Je weet welke supplementen je moet nemen, omdat je dit onvoldoende uit je voeding haalt.

Voor de toekomst weet je hoe je zélf je voedingsstof inname kunt berekenen en beoordelen, zodat je over een jaar het allemaal kunt herhalen.

Wat is jouw investering?

De consulten die bij het APK-traject horen worden bij de zorgverzekeraar gedeclareerd en vergoed vanuit de basisverzekering. 


(120 minuten dietistische consultering)
Zelf te betalen: € 30

* Let op: dit gaat wel van je eigen risico af als je die nog niet hebt opgebruikt